OM OSS

INTERPOOL MALMÖ

Restaurangen och biljardhallen har funnits i ca 30 år och är för de flesta välkänd. Interpool är en perfekt mötesplats både privat och med företaget. Vi har roliga aktiviteter, bra mat lagad från grunden, spännande öl och välgjorda cocktails och för den sportintresserade visar vi de flesta matcher och sportevenemang. Ett av våra nyaste och mest populära spel kallas Shuffleboard och har sedan starten blivit mycket populärt.

LEDNING OCH VISION

En ny ledning och vision finns sedan september 2012 och drivs idag av Peter Sellin och Micke Fröling Adamek, båda med ursprung från Sundbyberg - den unika småstaden i Stockholm där de trevligaste Stockholmarna kommer ifrån. Peter och Micke är bröder och har båda lång och bred erfarenhet av restaurangbranschen.

MIKAEL FRÖLING ADAMEK

Micke började sin bana som kock på några av Stockholms finaste och mest anrika restauranger, men utöver sin passion för att skapa nya välkomponerade rätter, så ville han gärna servera dem med rätt dryck. Detta ledde till att han sprang ut mer och mer från köket till sina gäster för att se till att allt blev bra och ta hand om allihop, och rätt som det var började han servera och stå i bar lika mycket som han stod i köket. Micke hade upptäckt att det här med gäster är ju jättekul. Och det har lett till att han varit från, till och samtidigt - köksmästare, barchef, restaurangchef och bankettchef.

Han må vara yrkesmässigt schizofren och hörts säga att han föredrar att delegera än agera. Men vi har märkt att inget tycker han är roligare än att få stå i restaurang/bar/kök och ta hand om sina gäster.

PETER SELLIN

Peter hade bara tänkt arbeta på restaurang någon säsong efter ingenjörsutbildningen fastnade för branschen. Ibland blir det inte som man har planerat och med stor passion för service fortsatte han inom bartenderyrket , för att fortsätta utvecklas bakom baren blev han tidigt en av Sveriges första flairbartenders och har sedan dess vunnit EM i flair. 2002 startade Peter en av Sveriges mest kvalitetsinriktade barskolor och har utbildat och inspirerat över ett 1000 tal bartenders.

Under åren har Peter samlat på sig många erfarenheter och arbetat på flera toppkrogar i Sverige, Singapore och USA både som bartender och manager. Det har blivit 25 år sammanlagt. Han har varit med i öppningsteamet på både Sturecompagninet och TGI Friday’s, drivit och ägt café, importbolag för alkohol samt ett vaktbolag. Han blev rekryterad som flairbartender till en av Singapore’s hetaste barer, The Jump. Bra cocktails har på senare år intresserat Peter mer än flair och när chansen kom att äntligen få ta över en sport och aktivitetsbar så var återuppbyggnaden av Interpool ett självklart val.

- Efter det första fantastiska året vill jag bara passa på att tacka alla våra fina gäster för alla bra komentarer och allt beröm vi fått under året. Tack!


Öppettider

Månd-Fre | 17:00-01:00
Lör | 14:45-01:00
Sön | 13:45-01:00

Stängt 5 juni för personalvård

Stängt på Midsommarhelgen Fredag till Söndag

Åldersgräns 21år efter 19:00 | Dresscode; inga träningsbyxor eller uniformer.
Bokning möjlig upp till 8 tim innan ankomst. 

Allergener i form av valnötskal finns i lokalen då detta används på shuffleborden.

Var extra uppmärksam med vilken typ av aktivitet ni bokar vid användning av online-bokningen.

Kontakt

Telefon | 040-30 10 51
Adress | Stora Nygatan 19
211 37 Malmö